Dynamic Learning
16-037 Brandbox vrijstaand(555x458)Specialisten

Dynamic Learning

Benut het potentieel van uw software

Rust uw mensen uit met kennis om uw bedrijfssoftware optimaal te benutten. Een goed opgezet trainingstraject geeft meer zekerheid vooraf en helpt de doorlooptijd verkorten. Onze ervaren trainers verhogen de individuele productiviteit van uw medewerkers. Dat draagt bij aan het rendement van uw investering in bedrijfssoftware. GAC Dynamic Learning biedt niet alleen klassikaal en op locatie trainingen, maar heeft ook een ruim aanbod e-learning modules. Al het materiaal wordt verzorgd en ontwikkeld door onze specialisten. Wij stellen ze graag aan u voor.


“Wij sturen cursisten enthousiast en vol vertrouwen naar huis.”

16-037 CB1 Achtergrond foto(862x572)Hans

Hans Verhoeven

Hans verzorgt sinds 2002 opleidingen en is manager van Dynamic Learning. “Als team zoeken we altijd naar mogelijkheden om het nog beter te doen. We vullen elkaar goed aan en maken gebruik van onze sterke punten.”

 

Dynamic Learning heeft naast Microsoft Dynamics trainingen een ruim aanbod aan cursussen voor gerelateerde software zoals Jet Reports en SharePoint. Hans: “Wij houden nieuwe ontwikkelingen zoals Dynamics CRM, Power BI en Office 365 scherp in de gaten. Waar nodig breiden we ons aanbod uit.”

 

Het pand van GAC is voorzien van moderne klaslokalen die grotendeels paperless zijn. Hans: “Dat is niet alleen handig, maar ook goed voor het milieu. Opdrachten en instructies staan op een tweede scherm en boeken, certificaten en evaluaties worden digitaal aangeboden. Wat ongewijzigd blijft is ons doel: cursisten enthousiast en vol vertrouwen naar huis sturen.

 


“Het is elke keer anders, ook al heb je een training al vijftig keer gegeven.”

16-037 CB1 Achtergrond foto(862x572)Renate

Renate in ’t Zandt

“Als een cursist met een goed gevoel de volgende fase van het project in gaat, en ook nog een leuke dag heeft gehad, is mijn doel bereikt.” Renate is sinds 2006 actief als trainer bij GAC Dynamic Learning en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van e-learning modules.

 

“Het is elke keer anders, ook al heb je een training al vijftig keer gegeven. Dat komt door de diversiteit aan cursisten. De ene keer sta je voor een klas met vrijwilligers van de parochie en de andere keer heb je de directeur van een groot accountantskantoor voor je.”

 

Het geven van klassikale en individuele lessen houdt de trainers van GAC Dynamic Learning scherp. Renate: “Zelfs na tien jaar kan een cursist je nog steeds verrassen met een vraag waar je niet altijd direct het antwoord op weet. Dan zoek je het uit en zorg je ervoor dat er alsnog een antwoord komt.”


“Het leukste vind ik de stof zo uitleggen dat iedere cursist het op een heldere en persoonlijke manier leert.”

16-037 CB1 Achtergrond foto(862x572)Paul (1)

Paul Velthuizen

“Mijn dag kan niet meer stuk als een cursist halverwege aangeeft dat de rapportage super is.” Paul heeft een financiële achtergrond en is sinds 2006 trainer bij GAC Dynamic Learning.

 

Paul: “Ik vind rapportages heel boeiend. Zeker nu we steeds meer data tot onze beschikking hebben is er zo veel mogelijk. Inmiddels heb ik legio voorbeelden waarbij cursisten door het opzetten van goede rapportages enkele dagen tot soms wel weken werk besparen.”

 

Qua stijl van training richt Paul zich op de persoonlijke aanpak. “Het leukste vind ik de stof zo uitleggen dat iedere cursist het op een heldere en persoonlijke manier leert. Mensen gaan dan enthousiast en een stuk wijzer naar huis. Voor mij staat de kennisoverdracht centraal. Met mijn trainingen geef ik cursisten wat ze nodig hebben om zelfstandig aan de slag te kunnen.”


Haalt u alles uit Microsoft Dynamics?

Zijn uw mensen bekend met alle ins en outs van Microsoft Dynamics NAV? GAC Dynamic Learning staat klaar om uw mensen klassikaal, individueel of online te trainen. Bekijk ons cursusaanbod en schrijf u in. Heeft u vragen of bijzondere verzoeken? Neem contact met ons op!

Contact met GAC Dynamic Learning
Chat met ons