Dynamic Learning
  • Brandbox-slider(1900x680)training sp

    Een trainingsaanpak
    die bij u past

    Wij verzorgen trainingen rondom Microsoft Dynamics

    GAC Dynamic Learning verzorgt trainingen rondom alle producten die met Microsoft Dynamics te maken hebben. Of u de implementatie nu door GAC laat uitvoeren of een andere partner koos: wij bieden een trainingsaanpak die bij u past. U heeft keuze uit klassikale trainingen in Oirschot, online modules via e-learning of kunt onze ervaren trainers uw kant op laten komen. Heeft u andere wensen? Neem contact op, wij verzorgen graag een opleidingen naar uw wens.

16 037 Brandbox Vrijstaand 570X470 Klassikaal

Klassikale training

Leren werken met Microsoft Dynamics bij GAC

Volg volgens het vaste rooster één van de trainingen bij GAC. Groepen van maximaal acht deelnemers krijgen deskundige begeleiding van één van onze docenten. Onze trainingen gaan in op de theorie en laten u zelf aan de slag gaan met praktijkoefeningen. GAC heeft moderne trainingsruimten waar iedere trainingsplaats uitgerust is met twee schermen. U werkt op het ene scherm en leest opdrachten en instructies van het tweede scherm. Omdat u de training in groepen volgt ontmoet u gelijk deelnemers van andere bedrijven en kunt u ervaringen uitwisselen. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de lunch. 

E-learning modules

Online toegang tot Microsoft Dynamics trainingen

Met onze e-learning modules volgt u de training op het moment dat het u uitkomt. Online trainingen laten u in uw eigen tempo werken en geven u een schat aan materiaal dat ook later ter naslag kan dienen. Ons aanbod is uitstekend voor beginnende gebruikers en kan ook ervaren medewerkers helpen om de kennis op te frissen. De basis van alle online trainingen is een helder stappenplan. Aan de hand hiervan volgt u korte instructiefilmpjes en leest u delen uit handleidingen op pdf-formaat. Deze theorie wordt aangevuld met praktijkopdrachten die u in de applicatie kunt uitvoeren. Het online aanbod Microsoft Dynamics trainingen biedt een uitstekende mogelijkheid om (nieuwe) medewerkers snel het gewenste kennisniveau te geven.

16 037 Brandbox Vrijstaand 570X470 Online
16 037 Brandbox Vrijstaand 570X470 Klantspecifiek

Naar uw specificatie

Vraag naar onze (online) trainingen op maat

Heeft u wensen die niet in ons aanbod staan? Neem contact met ons op. In onderling overleg stellen we een (online) training op maat voor u samen. Onze docenten kunnen opleidingen inhoudelijk aanpassen zodat ze beter in lijn liggen met uw wensen. Ook is het mogelijk om de trainingsduur te wijzigen. Wij bieden groepen de mogelijkheid om klassikale trainingen buiten het rooster om te volgen. Zoekt u een training die ingaat op de specifieke inrichting van uw eigen database of bedrijfssoftware? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij maken een opleiding die zich helemaal richt op uw bedrijfsprocessen en -gegevens. De inhoud van de training kan dan direct toegepast worden op de bedrijfseigen situaties waar uw medewerkers mee te maken hebben. 

Op uw eigen locatie

Onze trainers komen graag naar u toe

Wilt u een training op uw eigen locatie laten verzorgen? Geen probleem. Onze trainers komen graag naar u toe. Tijdens in-company trainingen maken uw medewerkers kennis met Microsoft Dynamics in hun eigen vertrouwde omgeving. Neem contact op met GAC Dynamic Learning en bespreek de mogelijkheden. Wij stemmen met u af wat er aan ruimte en materiaal op locatie beschikbaar is, en wat wij vanuit GAC voor u kunnen verzorgen.

16 037 Brandbox Vrijstaand 570X470 Oplocatie
Contact Gilda

Vraag naar de mogelijkheden van onze Microsoft Dynamics trainingen

Zoekt u Microsoft Dynamics trainingen of wilt u meer informatie over aanverwante cursussen om bijvoorbeeld beter te rapporteren in Jet Reports of meer uit Power BI te halen? Neem vandaag nog contact op met GAC Dynamic Learning! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 58 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons