Dynamic Learning

Winnaars tweede Digitale Innovatie Koploper Award zijn Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie

3 December, 2018

GAC heeft tijdens Smart Central 2018 Verano, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Batenburg Techniek en Livit Orthopedie onderscheiden met de Digitale Koploper Innovatie Award (DIKA). GAC onderscheidt hiermee organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie. De vier winnaars vormen de innovatieve voorhoede van het Nederlandse bedrijfsleven.

Verantwoordelijkheid geven op ieder niveau
Zonweringspecialist Verano stond tijdens Smart Central nog aan de vooravond van de livegang met het nieuwe CRM-systeem. Verano wil hiermee bijdragen aan de ambitie om binnen nu en tien jaar binnen Europa in elk huis minimaal vijf Verano-producten gemonteerd zijn. Verano: “Wij zorgen dat er heel veel verantwoordelijkheid gegeven wordt op ieder niveau. Dat schept betrokkenheid bij de organisatie en creëert draagvlak voor de Digitale Transformatie.”

Via CRM meer managementinformatie beschikbaar
Het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen voert in voor zeven gemeenten de participatiewet en de wet sociale werkvoorziening uit. Met behulp van GAC zijn de werkprocessen richting ondernemers en werkzoekenden geoptimaliseerd en is er via CRM meer managementinformatie beschikbaar gekomen. WerkBedrijf van Nijmegen: “De gedreven manier waarop de mensen van GAC met hun werk bezig zijn en het enthousiasme dat ze hebben, zie je in de resultaten terug.”

 

Verano WerkBedrijf van Nijmegen Batenburg Techniek Livit Orthopedie

 

Een leuke, plezierige werkomgeving, waar mensen zich kunnen ontwikkelen
In 2014 zette Batenburg Techniek een grote transitie in naar technisch dienstverlener in de Smart Industry. Samen met GAC werd in de Dynamics omgeving één infrastructuur opgezet om de werkmaatschappijen samen te voegen. Batenburg Techniek: “Wij proberen met mooie hightech projecten te zorgen dat het werk voor onze mensen inhoudelijk leuk en uitdagend is. Succes delen we over onze werkmaatschappijen. Dat zorgt voor een leuke, plezierige werkomgeving, waar mensen zich kunnen ontwikkelen.”

Administratieve druk wegnemen
De vierde winnaar van de Digitale Koploper Award 2018 is Livit Orthopedie. Bij dit bedrijf werken vierhonderd mensen dagelijks samen aan de productie van orthopedische hulpmiddelen zodat bewegen voor iedereen vanzelfsprekend kan zijn. Dankzij GAC kan Livit Orthopedie efficiënter werken. Livit Orthopedie: “Als we de administratieve druk weg kunnen nemen van onze professionals, halen we een belangrijke belemmering weg om te groeien.”

GAC kiest voor hechte, langdurige samenwerkingen
GAC Business Solutions zet Microsoft Technologie, eigen expertise en branche-kennis in om organisaties Digitaal te Transformeren. Daarbij ligt primair de aandacht bij een hechte, langdurige samenwerking. Sinds 2018 heeft GAC zich via een BHAG tot doel gesteld om binnen vijftien jaar door te groeien naar 25.000 tevreden Dynamics NAV gebruikers. Erik van Driel, algemeen directeur van GAC: “Wij zijn er trots op dat we deze Digitale Koplopers als klant mogen hebben en we gaan ons inzetten om nog vele andere toppers met onze oplossingen te helpen.”

Digitale Innovatie Koploper Award
De Digitale Innovatie Koploper Award (DIKA) is door GAC ingevoerd om toporganisaties te erkennen die op inspirerende wijze invulling geven aan de Digitale Transformatie. Deze omwenteling biedt de Nederlandse maakindustrie, handel en dienstverlening ongekende nieuwe mogelijkheden. Dat vereist slimme innovatie van bedrijfsprocessen om in te spelen op het effect dat de toenemende digitalisering heeft op mens, bedrijf en maatschappij.

Deel dit bericht
Chat met ons