Dynamic Learning

Online Dynamics NAV training Basis Algemeen geüpdatet naar versie 3

17 March, 2016

GAC Dynamic Learning heeft in januari versie drie van de online training Basis Algemeen in gebruik genomen. Deze versie bevat extra functionaliteit waarmee cursisten in één oogopslag kunnen zien wat er nog doorlopen moet worden.

Nieuwe functionaliteit op basis van feedback
De nieuwe functionaliteit is ontwikkeld op basis van gebruikersfeedback. Trainer Renate in ’t Zandt: “We krijgen veel tevreden reacties van cursisten over de inhoud van de training. Wel werd er aangegeven dat het moeilijk te zien was welke onderdelen afgerond waren, en welke nog niet. Dat vroeg om een verbetering van de menustructuur die we in deze versie hebben doorgevoerd.”

Growing Together
Renate is bij GAC Dynamic Learning de drijvende kracht achter online modules. Deze modules worden ontwikkeld vanuit de Growing Together filosofie. Die stelt dat zowel GAC als klanten en partners door samenwerking groei realiseren. Renate: “De verbeteringen die we hebben kunnen aanbrengen in de training Basis Algemeen zijn mede te danken aan feedback van onze cursisten. Dit werkt goed. Dat merken we aan de positieve reacties die we op de nieuwe module gehad hebben.”

Online Dynamics NAV training
De online Dynamics NAV training Basis Algemeen is in augustus 2013 gelanceerd als onderdeel van e-learning van GAC Dynamic Learning. De eerste versie bestond uit een demofilmpje zonder gesproken tekst, een training in de vorm van een opdracht met aanwijzing en een assessment op basis van een opdracht zonder aanwijzing. Eind 2014 is in versie twee het demofilmpje vervangen door een instructievideo waarin de trainers de stof uitleggen. Ook werden assessment en training samengevoegd tot één duidelijke opdracht. De cursist beslist tijdens het uitvoeren daarvan zelf of er hulp nodig is in de vorm van een aanwijzing.

Zeer populaire online training
De online training Basis Algemeen is vanaf lancering zeer populair. Deze online training laat cursisten kennis maken met de algemene opbouw en bediening van Microsoft Dynamics NAV. Renate: “Het aantal aanvragen voor deze training is hoog. Onlangs kregen we zelfs een gelijktijdige aanmelding voor dertig medewerkers van hetzelfde bedrijf.”

Klassikaal, individueel, in-company of training via e-learning? GAC Dynamic Learning!
GAC Dynamics Learning biedt naast klassikale en individuele trainingen in Oirschot en in-company ook online trainingen via e-learning aan. Bent u geïnteresseerd in het aanbod van GAC, of wilt u zich opgeven voor een online training in Microsoft Dynamics NAV of aanverwante software? Kijk dan op onze overzichtspagina met bedrijfssoftware-traingingen.

 

 

 

 

 

Deel dit bericht
Chat met ons