Dynamic Learning

Vraag naar online trainingen voor eindgebruikers stijgt

24 March, 2016

Training van eindgebruikers wordt steeds vroeger in het implementatietraject van Microsoft Dynamics NAV ingezet. Mede daardoor groeit de vraag naar online trainingen en ervaren trainers om projectteams bij te staan. De trainers van GAC Dynamic Learning geven steeds meer Dynamics NAV trainingen aan eindgebruikers.

Externe trainers ondersteunen het projectteam
Teamleider Dynamic Learning Hans Verhoeven: “Zeker vlak voor de implementatie is een projectteam druk bezig om de puntjes op de i te zetten. De focus voor het team ligt op dat moment bij de continuïteit. Om te voorkomen dat het opleiden van eindgebruikers erbij inschiet - met alle gevolgen van dien - is het huren van externe trainers een goede optie.”

Veranderingen in het implementatietraject 
De verschuiving naar opleidingen door externe trainers komt voort uit veranderingen in het implementatietraject. Hans: ”Om meer draagvlak te creëren worden eindgebruikers eerder bij het project betrokken. Op basis van feedback kan dan de implementatie dichter op de praktijk afgestemd worden. Om de juiste feeling bij het nieuwe pakket te krijgen is het wel van belang dat die eindgebruikers in een vroeg stadium met de software leren werken. Daarom is er veel eerder vraag naar opleidingen voor eindgebruikers.”

Online Dynamics NAV trainingen
Via e-learning modules biedt GAC Dynamics Learning online trainingen aan. Die zijn zeer in trek bij implementatietrajecten die vroeg al aan het opleiden van eindgebruikers beginnen. Hans: ”De online Dynamics NAV trainingen ze zijn uitermate geschikt voor dit doel. We zien bedrijven e-learning steeds vaker inzetten om de implementatie soepeler te laten verlopen.” 

Deel dit bericht
Chat met ons